avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, sunt cetățean al Ucrainei, am fost oprit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, sunt cetățean al Ucrainei, am fost oprit în stare ...

Bună ziua, sunt cetățean al Ucrainei, am fost oprit în stare de ebrietate, într-o parcare goală deschisă a unui centru comercial, etilotestul a arătat 0,64mg/l, la ce consecințe să mă aștept, voi fi trimis la închisoare sau deportat din România?
Am folosit un traducător, poate a fost tradus cu erori.
Vă mulțumim pentru atenție.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:08, 31 Ianuarie 2024
Vi s-a deschis un dosar de cercetare penala. Probabil vi s-au luat si probe pentru analizele de singe de alcoolemie.
Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice
Art. 336
Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)
La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar ... Petrisorfly Petrisorfly La consumul de alcool la volan poți să îți ei executare chiar și fara accident și victime (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere cleopatra2011 cleopatra2011 Buna ziua! In data de 25,02,2014, unei persoane in varsta de 61 de ani i-a fost retinut permisul de conducere, pt alcoolemie 0,8 etilotest si 2,0, respectiv ... (vezi toată discuția)