avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt, Drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt, Drept penal

Buna seara am o intrebare . Am lucrat la negru la o firma de livrari , de la patronul firmei am primit o bicicleta cadou fara acte fara nimic , intelegerea a fost verbala .
Uite tine bicicleta , este a ta, ti-o dau tie . Binenteles ca detin conversatiile de pe whats up unde zice clar ca bicicleta este cadou .In repetate randuri pe whats up am adus in discutie subiectul bicicletei facute cadou cerand confirmari ca da este cadou nu pe urma sa ajungem la alte complicatii .Patronul zice ca cica mi-a facut factura ca si cand as fi cumparat bicicleta insa mie nu mi-a dat factura .Intrebarea este daca omul asta e atat de mizerabil incat sa depuna o plangere la politie de furt care ar putea fi consecintele in ceea ce ma priveste .Si mai ales ce se intampla daca vine cu martori mincinosi care sa sustina ca da am furat-o .Va dati seama ca la cata lume cunoaste nu e prea greu sa culeaga doi trei oameni care sa minta pentru el ,Nu de alta dar nu mi so facut de puscarie nevinovat .Eu n-am luat in viata mea un ac de la nimeni . Asa poate oricine sa imi dea cadou ceva si dupa aia sa urle hotu . Mentionez ca patrinu nu mi-a dat nici un act pe bicicleta .Mi-a dat-o pur si simplu cadou .Ia-o si dute
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

probleme legate de anumite aspecte de coproprietari edy1984 edy1984 buna ziua de curand s-au ivit o discutie contradictorie pe scara noastra si as dori sa aflu diferite pareri si opinii din partea unor persoane care au ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Refugiu& oamenii somnoroși ai legii și un nevinovat simpatic Dima999 Dima999 Salut. Nou pe aici, din pacate si in acelasi timp, fericire, dar asta va ramane de vazut. De asemenea, nu am idee daca am nimerit scetiunea corecta deci voi ... (vezi toată discuția)