avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce taxe/impozite trebuie să plătesc pentru acest ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce taxe/impozite trebuie să plătesc pentru acest venit suplimentar?

Bună ziua! Am un job in Ro.(cu toate taxele/impozitele plătite) Și un prieten din SUA are o firma la care dorește să l ajut (remote) cu email urile Să răspund clienților,să fac curat prin fotografii,etc. Mă plătește și lucrez cca 2-3h/zi câteva luni. Venitul e variabil și mic...Ce taxe/impozite trebuie să plătesc pentru acest venit suplimentar? Pot plati ca persoană fizică sau trebuie PFA? Mulțumesc frumos!
PS: mi a zis că trebuie să-i completez un formular w8ben (parcă)
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie, angajare la pfa sau srl, venit si impozit raymond96 raymond96 Salut, Sotia mea e insarcinata si lucreaza la o firma unde nu ar putea sa-si indeplineadca task-urile curand. Job remote nu i-am gasit si Ne tot gandim la ... (vezi toată discuția)
Primesc venit din sua - ce taxe trebuie platite in ro? crishu_cool crishu_cool Buna ziua, Primesc ca si persoana fizica un venit din activitati independente din SUA intr-un cont din SUA de unde mai virez intr-un cont din Ro bani. ... (vezi toată discuția)
W-8ben e vs w-8ben mlauras mlauras Buna ziua, Lucrez part time in domeniul IT cu un client din SUA si am o nelamurire W-8BEN vs W-8BEN E. W-8BEN este destinat persoanelor fizice ? Daca ... (vezi toată discuția)