avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vreau să știu dacă pentru un profesor aflat în ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vreau să știu dacă pentru un profesor aflat în concediu medical ...

Vreau să știu dacă pentru un profesor aflat în concediu medical cod 14 cu handicap grav i se poate respinge cererea de mentinere in activitate ca titular. În perioda legală de solutionare a cererilor de menținere în activitate profesorul se afla în concediu medical și măsura împotriva lui se ia fără să fie consultat de consiliul de administrație al școlii.
Cel mai recent răspuns: Andi Arcanu , utilizator 14:42, 1 Februarie 2024
Chiar nu poate nimeni să mă ajute???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare dirigentie yna998 yna998 Buna seara, Pe la jumatatea lunii august, am adresat o cerere directorului scolii in care lucrez pentru acordarea functiei de diriginte. Ieri, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Legea invatamantului - ambiguitati DanaDeac DanaDeac Voi descrie o situatie concreta dintr-o unitate scolara referitoare la miscarea personalului didactic, situatie in care noua Metodologie permite luarea ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)