avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,in perioada 2002-2013 nu am fost angajata si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,in perioada 2002-2013 nu am fost angajata si am avut ...

Buna ziua,in perioada 2002-2013 nu am fost angajata si am avut un Contract de asigurare pe baza caruia achitam lunar o anumita suma.Intrebarea mea este daca pentru pensia anticipata,acesti ani se vor considera vechime in munca pentru realizarea stagiului complet de cotizare.

Alte discuții în legătură

Calcul pensie de invaliditate nesica nesica Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia de invaliditate gradul II avand in vedere ca sunt nascut in septembrie 1954 si lucrez din octombrie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala maria dinca maria dinca Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate pensiona anticipat mama mea. Mentionez ca are varsta de 54 ani 6 luni si o vechime in munca de 28 ani si 11 ... (vezi toată discuția)
Pensionare. tetcu tetcu Va rog frumos sa-mi spuneti daca sinteti amabili urmatoarele .Sotia mea nascuta in anul 1957 luna decembrie ziua 9,are o vechime totala in momentul de fata de ... (vezi toată discuția)