avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de handicap este o sumă fixă ori se poate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de handicap este o sumă fixă ori se poate calculează ...

Pensia de handicap este o sumă fixă ori se poate calculează funcție de venit, ani lucrați? Încadrarea mea esue de 3829
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:10, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întrebați despre pensia de invaliditate, sau despre indemnizația de handicap`?
Indemnizație de handicap primesc 600 lei rămâne pensia de boală cancer glioblastom grad 4,si invaliditate, nu ma pot deplasa

Dapix a scris:

Întrebați despre pensia de invaliditate, sau despre indemnizația de handicap`?

Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
sorinelo, utilizator
Pensia de boală
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de boală nu-i fixă, se calculează în funcție de numărul anilor lucrați și valoarea salariului avut.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sociala pt persoana cu handicap Maria birloiu Maria birloiu Daca o persoana are indemnizatie de handicap 375 lei lunar si nu a lucrat niciodata, poate primi indemnizatie sociala de 704 lei? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)