avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ca Asistent personal al unei persoane cu handicap grav ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ca Asistent personal al unei persoane cu handicap grav angajat ...

Ca Asistent personal al unei persoane cu handicap grav angajat al unei primarii am dreptul la vaucere de vacanta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 1 Februarie 2024
Ati primit raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe perioada când asistentul personal este in concediul medical ... nicoletapetrea112@yahoo.com nicoletapetrea112@yahoo.com Pe perioada când asistentul personal este in concediul medical , persoana cu handicap grav , primește indemnizație? (vezi toată discuția)
Contract individual de munca al asistentului personal P.O. P.O. Buna seara. Ma numesc Oana si dupa aproape 3 luni de asteptare , Primaria, care a fost fortata de Inspectoratul Teritorial de Munca mi-a intocmit un contract ... (vezi toată discuția)
Handicap de gradul doi accentuat.. darius andrey darius andrey Buna ziua va rog ajutatima si pe mine ca nu stiu cineva din familia mea sufera cu handicap de gradul doi.debilitate mintala...are ca insotitor pe sotul ei ... (vezi toată discuția)