avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... handicap de gradul doi accentuat..
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

handicap de gradul doi accentuat..

Buna ziua va rog ajutatima si pe mine ca nu stiu cineva din familia mea sufera cu handicap de gradul doi.debilitate mintala...are ca insotitor pe sotul ei dar...din cate am inteles ca daca esti insotitor trebuie sa beneficiazi un contract si de multe altele gratuit va rog ajutatima cine stie sa stim ce este de facut
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:22, 4 Februarie 2019
Dar ea este cu handicap din 1994 si are ansotitor care acest ansotitor nu beneficiaza de absolut nimic ce ce eu nu vad normala asta nu
Imi cer scuze, raspunsul anterior era pentru altcineva dar am incurcat discutiile...Am raportat raspunsul, scuze.
Nu cunosc raspunsul la intrebarea dvs. Puteti spune cum si cine a numit pe sotul dansei insotitor?
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
si aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Gradul de handicap ACCENTUAT nu beneficiază de însoțitor sau asistent personal.

Când o persoană este încadrată în gradul ACCENTUAT se consideră că și-a păstrat auto-îngrijirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insotitor persoana cu handicap gradul ii accentuat luxor93 luxor93 Buna Seara Va rog sa imi spuneti si mie daca o persoana cu handicap Accentuat Gradul II are dreptul la insotitor tinand cont ca nu se bazeaza sa mearga ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas Evantius Evantius Daca fratele meu are pensie urmas grad invaliditate accentuat are drept de insotitor sau asistent personal??Mentionez ca nu se poate descurca singur. (vezi toată discuția)