avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara....cine ma poate lămuri într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara....cine ma poate lămuri într-o problema....orele ...

Bună seara....cine ma poate lămuri într-o problema....orele suplimentare efectuate dea lungul anilor pot ajuta la pensionare?și dacă da în ce fel? ...mulțumesc
Cel mai recent răspuns: zakazaka , utilizator 14:25, 4 Februarie 2024
Numai la calculul pensiei , nu si la vechime in munca/stagiu de cotizare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa pensie de invaliditate GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati, daca stiti cumva. Am un caz, o doamna a fost in pensie de invaliditate in ultimii 5 ani, dar din prezent se considera ca ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie GabrielaCT GabrielaCT Buna seara, Va adresez o intrebare in numele unei prietene,cetatean roman si israelian cu domiciliul in Israel.Persoana,in varsta de 60 de ani impliniti a ... (vezi toată discuția)