avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu ANAF-ul, Sunt plecat de peste 10 ani din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu ANAF-ul, Sunt plecat de peste 10 ani din tara,mi-a ...

Probleme cu Fisc-ul,
Sunt plecat de peste 14 ani din tara,mi-a venit de la Fisc faptul ca am de platit 780.000 lei ron pentru citez : "Va comunicam ca la data prezentei, in evidenta organului fiscal figurati cu obligatii fiscale de plata in cuantum de 780.000 lei, reprezentand “Disponibil al persoanelor raspunzatoare din sume rezultate din executarea silita in cazul atragerii raspunderii solidare”, creante preluate de la S.C. SRL...etc "Intrebarea mea nu exista prescriptie pentru asa ceva ????Datoriile sunt pe firma din 2010,eu am preluat firma cu datorii prin metoda "Boschetarul" dorind sa ajut un amic,eu nu am nici o proprietate in tara si locuiesc de peste 13 ani in strainatate,ce ma sfatuiti stimabili avocati/contabili/experti?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
louienl, utilizator
Contestatie la executare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de neplata a unei amenzi de la finante se executa silit societatea sau administratorul? mirceapopamircea mirceapopamircea In cazul unei amenzi primite de catre societate de la finante/garda/itm, este obligata societatea sa achita suma respectiva sau administratorul societatii? ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite CristinaTimofti CristinaTimofti Acum sapte ani am plecat definitiv din tara. La trei ani dupa plecare, am vandut firma al carui administrator unic eram, fratelui meu. In acest interval de ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala VeraG VeraG Sotul meu a depus actele la Reg Comertului pt infiintarea unei I.I. D-na de acolo i-a spus ca dosarul a fost respins, dar nu poate sa-i spuna motivele pentru ... (vezi toată discuția)