avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am pus actele cu un cetățean albanez care mi-a luat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am pus actele cu un cetățean albanez care mi-a luat numele ...

Am pus actele cu un cetățean albanez care mi-a luat numele de familie ca sa poată sa intre an alte tari El poate sa divorțeze imemediat

Alte discuții în legătură

Căsătorie/divorț înregistrare în românia. Zenaida1234 Zenaida1234 Buna , numele meu este Zenaida am fost căsătorită în Albania cu un cetățean albanez si divorțata de curând tot acolo. In urma căsătoriei sotul a luat ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)