avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună! La procesul literar al romanului Ion de Liviu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună! La procesul literar al romanului Ion de Liviu Rebreanu, ...

Bună! La procesul literar al romanului Ion de Liviu Rebreanu, Savista este adusa ca martor al acuzării, ce as putea sa spun?! Va rog dacă puteți sa ma ajutați?!

Alte discuții în legătură

Particip la un proces literar despre romanul ion de liviu rebreanu ... Gogu6878 Gogu6878 Particip la un proces literar despre romanul Ion de Liviu Rebreanu ca avocat al acuzării și am nevoie de niște întrebări pentru George Bulbuc care să l ... (vezi toată discuția)
Proces literar - avocatul lui ion Angelina2421 Angelina2421 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu. Eu am rolul de avocat al ... (vezi toată discuția)
Cine este prezent la un proces juridic? AlexOlaru AlexOlaru Buna ziua, sunt nou in comunitatea asta si am nevoie de ajutor. Am de facut un proces literar la un roman, mai exact Ion de Liviu Rebreanu si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)