avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Particip la un proces literar despre romanul Ion de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Particip la un proces literar despre romanul Ion de Liviu Rebreanu ...

Particip la un proces literar despre romanul Ion de Liviu Rebreanu ca avocat al acuzării și am nevoie de niște întrebări pentru George Bulbuc care să l determine pe Ion vinovat( cu răspuns dacă se poate)

Alte discuții în legătură

Proces - tema la limba romana ContSters270139 ContSters270139 Sunt in clasa aXa si fac la scoala un proces literar pentru romanul ion de Liviu Rebreanu in care eu sunt acuzatu\\" ion\\" .Si se presupune ca eu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bună! la procesul literar al romanului ion de liviu rebreanu, ... Anays2034 Anays2034 Bună! La procesul literar al romanului Ion de Liviu Rebreanu, Savista este adusa ca martor al acuzării, ce as putea sa spun?! Va rog dacă puteți sa ma ... (vezi toată discuția)
Proces literar - avocatul lui ion Angelina2421 Angelina2421 Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu. Eu am rolul de avocat al ... (vezi toată discuția)