avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschid un SRL in Romania ca să pot lucra la extern ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschid un SRL in Romania ca să pot lucra la extern in Italia.

Bună ziua, lucrez in Italia in constructii si aș vrea să să îmi deschid un SRL in Romania ca să pot lucra la extern in Italia. Ce mă sfătuiți care formă juridică ar fi bine să să o constitui și aș vrea dacă se poate să știu care sânt taxele și impozitele care se plătesc pe lună și pe AN in Romania?Vă mulțumesc anticipat. Adresa mea de email este stefandem95@gmail.com.
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cetatean italian vrea sa deschida o firma in romania davide0875 davide0875 Buna ziua, sant un cetatean italian, sant un instalator si as vrea sa deschid un srl cu un singur actionar. As dori sa stiu ce proceduri sant de facut ... (vezi toată discuția)
Firma import export robokop74 robokop74 buna ziua as dori sa stiu an ce mod pot deschide o firma de import export srl cu mai multe activitati de desfasurare din care comert de materiale lemnoase ... (vezi toată discuția)
Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)