avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Intre 2001 și 2015 am avut în câteva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Intre 2001 și 2015 am avut în câteva rânduri ...

Bună ziua,
Intre 2001 și 2015 am avut în câteva rânduri venituri mai mari decât de 5 ori salariul mediu brut pe economie pentru care s-a plătit CAS. La recalcularea din toamna se va lua în calcul întreaga suma sau tot plafonat la de 5 ori salariul mediu brut pe economie?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Recalculare pensiilor in conformitate cu noua lege. buna ziua, este adevarat ca in vechea lege a pensiilor daca valoarea ... Rodica Sangeorzan Rodica Sangeorzan Buna ziua, Este adevarat ca in vechea lege a pensiilor daca valoarea castigului intr-o luna a fost de peste 5 ori valoarea venitului mediu brut pe economie, ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie mancipri mancipri pana acum pensia s-a calculat in functie de salarul inscris in cartea de munca . unele prsoane ani de zile au incasat un salar mult mai mare decat cel inscris ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie copil incepand cu 01 iulie 2016 stefan2016 stefan2016 Buna ziua, Dupa cum am citit in modificarile aparute in legea 66/2016 se va modifica cuamtumul indemnizatiei crestere si ingrijire copil. Eu am nascut pe ... (vezi toată discuția)