avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prestari servicii persoana fizica neautorizata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prestari servicii persoana fizica neautorizata

Prestari servicii persoana fizica neautorizata
Sunt pensionar si am fost contactat pentru prestarea unor servicii.
Care este forma de legala de contractare in acest caz si cum trebuie sa procedeze firma beneficiar? Este necesar sa inregistrez contractul la ANAF? Retinerea impozitului se face la sursa sau il platesc eu? Platesc contributii daca sunt pensionar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 1 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incheiati un contract de prestari servicii . Plata contributiilor se va stabili in contract cine o face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate incheia contract civil de prestari servicii? danasrl danasrl Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea speta: sunt persoana fizica (neautorizata) si am fost contactata de un SRL sa particip la un proiect pentru elaborarea ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Vioreld Vioreld salutare. vreau sa inchei cu o persoana fizica o conventie civila. intrebarea mea este ce se plateste in acest caz (doar impozitul de 16%)? cine plateste ... (vezi toată discuția)