avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC ...

AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA MEA , DAR NU VREA , , , , CE SA FAC ? SUNT OBLIGAT SA-L TIN IN PROPRIETATEA MEA ?
pt plata datoriilor apelati la executor si pt evacuare apelati la instanta.
DAR TREBUIE BANI PENTRU AVOCAT , SI EXECUTOR PLUS DUREAZA MULT TIMP
NU ARE DE UNDE SA-MI DEA DATORIA , DEOARECE NU VREA SA LUCREZE , NU CER RECUPERAREA DATORIEI , , , , CER DOAR SA PLECE DIN CASA MEA .
Bună ziua,
Mai întâi, luați legătura cu un executor judecătoresc pentru notificarea chiriașului. Dacă aveți nevoie, vă pot ajuta.
DECI SUNT OBLIGAT SA-L MAI TIN MULTE LUNI DE ZILE PLUS SA PLATESC AVOCAT SI EXECUTOR , DAR NU AM POSIBILITATE PENTRU ASA CEVA .

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere camelia50 camelia50 Am dat cu chirie un apartament Doresc sa reziliez contractul de inchiriere inainte de termenul final . Chiriasul nu vrea sa plece. Are datorii mari la ... (vezi toată discuția)
Solicit sfat evacuare chirias Nickbbu Nickbbu As avea nevoie de un sfat in urmatoarea situatie. Sunt proprietarul unui apartament achizitionat prin credit in anul 2010. Tot de atunci l-am inchiriat unei ... (vezi toată discuția)