avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC ...

AM UN CHIRIAS CU CONTRACT DE INCHIRIERE LA ANAF DAR E RAU PLATNIC , I-AM REZILIAT CONTRACTUL DE INCHIRIERE SI I-AM DAT TERMEN O LUNA PENTRU A PLECA DIN CASA MEA , DAR NU VREA , , , , CE SA FAC ? SUNT OBLIGAT SA-L TIN IN PROPRIETATEA MEA ?
VA MULTUMESC DI SUFLET , RETIN NUMARUL DE TELEFON AL DUMNEAVOASTRA N.
În primul rand nu mai scrieți cu majuscule..În al doilea rand închirierea unui imobil v a adus o chirie și ca orice activitate presupune nu doar profit ci și ceva costuri.Actiunea în instanta durează 2 3 luni se judeca repede în comparație cu restul proceselor care durează ani etc.Ramane la alegerea dvs cum acționați.. Puteti închide utilitățile,face presiuni dar acest gen de , evacuare"presupune și ceva riscuri..
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Bună ziua!

Trebuie să faceți o acțiune în evacuare a chiriașului , de preferabil o acțiune rapidă sau puteți apela și la o acțiune de evacuare de drept comun, dar care durează mai mult.

Nu cred că va descurcați Dvs.sa faceți demersuri singur, așa încât vă sfătuiesc să apelați la serviciile unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere camelia50 camelia50 Am dat cu chirie un apartament Doresc sa reziliez contractul de inchiriere inainte de termenul final . Chiriasul nu vrea sa plece. Are datorii mari la ... (vezi toată discuția)
Solicit sfat evacuare chirias Nickbbu Nickbbu As avea nevoie de un sfat in urmatoarea situatie. Sunt proprietarul unui apartament achizitionat prin credit in anul 2010. Tot de atunci l-am inchiriat unei ... (vezi toată discuția)