avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul ...

Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea mea este, poate face un alt apel, sau o contestatie la acest apel cand se finalizeaza denuntul pentru a beneficia de el?

Alte discuții în legătură

Apel buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, ... Claudiak6 Claudiak6 Apel Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare fara drept de apel si recurs... Zoia_gheorghe Zoia_gheorghe Sotul meu este acuzat de furt calificat art 208 alin1 , art 209 alin 1, lit e,g si i. Acest dosar dateaza din anul 2005. A fost arestat in data de 13.11.2006 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma poate ajuta cineva ce pot sa fac daca am fost condamnat de judecatoria orasului care ... Dila vasile Catalin Dila vasile Catalin Buna ziua daca am fost condamnat de judecatoria orasului care apartin cu condamnare si am facut apel si a fost respins ca nefondat desi nu am comis faptele ce ... (vezi toată discuția)