avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, ...

Apel
Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea mea este, poate face un alt apel, sau o contestatie la acest apel cand se finalizeaza denuntul pentru a beneficia de el?
Cel mai recent răspuns: abuzinserviciu99 , utilizator 14:06, 12 Februarie 2024
Buna ziua,
Nu, nu se mai poate face un alt apel.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Nu, nu se mai poate face un alt apel.

si cum poate beneficia in cazul in care iese denuntul?
Bună ziua. Apel la dosarul în care a fost condamnat definitiv nu mai poate face.

Dar ce vreți să spuneți mai exact prin acel denunț? A mai fost condamnat înainte și o să termine de executat acea pedeapsa sau în prezent este judecat într-un alt dosar care se va finaliza în curând? Vă interesează cum se vor contopi cele 2 pedepse sau ce mai exact? Dezvoltati ce vreți să spuneți prin finalizarea denuntului?

Claudiak6 a scris:

Apel
Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea mea este, poate face un alt apel, sau o contestatie la acest apel cand se finalizeaza denuntul pentru a beneficia de el?

Ștefania_26 a scris:
Buna ziua, cu o zi inainte de a fo condamnat definitiv a formulat un denunt, si nu stim cum se procedeaza in cazul in care acesta se concretizeaza pentru a beneficia de injumatatirea pedepsei

Nu are nicio legătură formularea unui denunț cu pedeapsa la care a fost condamnat.
Sau dvs. folosiți în mod greșit termenul denunț și vă referiți la altceva.

Denunțul este aducerea la cunoștință către organele judiciare cu privire la săvârșirea unei infracțiuni, formulat de către o persoană care nu are legătură cu acea infracțiune, dar știe de ea. De ex: vezi că fura cineva, ca X îl bate pe Y sau orice altă infracțiune și anunți poliția.

Faptul că el a sesizat că a avut loc o infracțiune nu înseamnă că i se scade din pedeapsa pt propria infracțiune.

Claudiak6 a scris:

Ștefania_26 a scris:
Buna ziua, cu o zi inainte de a fo condamnat definitiv a formulat un denunt, si nu stim cum se procedeaza in cazul in care acesta se concretizeaza pentru a beneficia de injumatatirea pedepsei

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul ... Claudiak6 Claudiak6 Buna ziua, astazi sotul meu a ramas condamnat definitv, apelul facut de el fiind respins ca nefondat, el are un denunt ce se v a finaliza in curand. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Am spalat bani pt o companie italiana si sunt trimisa in judecata. ... Cristinadante Cristinadante Am spalat bani in Romania pt o companie italiana si sunt trimisa in judecata. La urmatorul termen o sa solicit procedura simplificata. Problema este ca am ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata Zigrid Zigrid Buna seara!Sotul meu este condamnat la 6 ani de inchisoare pentru furt calificat.De fapt inainte sa fie arestat a mai avut o fapta tot pentru furt dar i s-a ... (vezi toată discuția)