avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ma poate ajuta cineva ce pot sa fac daca am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ma poate ajuta cineva ce pot sa fac daca am fost condamnat de judecatoria orasului care ...

Buna ziua daca am fost condamnat de judecatoria orasului care apartin cu condamnare si am facut apel si a fost respins ca nefondat desi nu am comis faptele ce sunt invinuit unde ma mai pot adresa daca am hotarire de condamnare definitiva
Mai aveti la dispozitie, dupa caz, contestatia in anulare, recursul in casatie si revizuirea, in functie de anumite conditii.
Unde pot face contestatie ca avocatul nu raspunde si nu sunt in tara sa pot face ceva

trandafir2 a scris:

Mai aveti la dispozitie, dupa caz, contestatia in anulare, recursul in casatie si revizuirea, in functie de anumite conditii.

Contestatie? Ce contestatie?
Si, ce avocat nu raspunde? Ati avut avocat ales?
Da am avut avocat dar totdeauna imi spunea ca se va termina cu bine si pe data de 17 decembrie mia spus ca apelul la curtea de apel iasi a fost respins ca nefondat si ramana ca pedeapsa de 5 ani si 9 luni cum a decis judecătoria ce am fost judecat . Si nu stiu ce pot sa mai fac sau unde sa fac contestatie sau ceva sa fie rejudecat cazul .
Asta am inteles din primul dvs mesaj, si v-am raspuns, in al doilea mesaj din discutie. Nu ati citit ce am scris mai sus?

Contestatie nu se mai poate face acum, doar una din cele trei cai de atac scrise mai sus. Intelegeti?

Trebuie vazut daca anumite conditii sunt indeplinite, daca sunt sau nu sunt si care este calea pe care o puteti urma.

Alte discuții în legătură

Cai de atac Marta Tot Marta Tot Ce cai extraordinare de atac exista in cazul respingerii de catre ICCJ a unei cereri de revizuire a unei hot.def. si irev.? (vezi toată discuția)
Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa atac o hotarare definitiva? mariazet45 mariazet45 Anul trecut am avut un proces pe rol .o amenda de circulatie .considerand ca nu sant vinovata am deschis actiune in tribunal.Actiunea a fost respinsa ca ... (vezi toată discuția)