avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit ciudat, mi s-a trimis o adresa de la pimaria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit ciudat, mi s-a trimis o adresa de la pimaria unei comune ...

Impozit ciudat,
mi s-a trimis o adresa de la pimaria unei comune ca am de plata o suma de bani,impozit teten,cladire,salubritate,toate au fost folosite de o matusa (decedata de 7 ani) la care am lociut
acum 40 de ani in casa locuieste un frate, nu am nici un act de propritate pe numele meu pentru aceste bunuri,extrasul de carte funciara este pe numele unor necunoscuti proprietari in urma cu 100 de ani de la care a cumparat bunicul casa.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:13, 2 Februarie 2024
daca este decizie de impunere, o contestati in termen. daca este o simpla adresa, trimiteti raspuns la primarie.
daca nu sunteti mostenitor, nu aveti treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI In registrul agricol din 1958 la adresa noastra erau trecuti numai bunicii si parintii,bunicii au mai avut trei copii,castoriti cu familiile lor la acea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)