avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construiesc o casa impreuna cu partenerul si nu suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construiesc o casa impreuna cu partenerul si nu suntem casatoriti, ...

Construiesc o casa impreuna cu partenerul si nu suntem casatoriti, autorizatia este emisa pe numele lui, el detine terenul., pe numele lui esteoizatia. cum ma pot trece coproprietar pe casa cu cota parte? se poate de acum? autorizatia e emisa in 2023 si e valabila 6 ani.

Alte discuții în legătură

Casa pe numele a doua persoane Ioana_1138 Ioana_1138 Buna ziua, Impreuna cu prietenul meu, dorim sa construim o locuinta. Nu suntem casatoriti si nici nu ne vom casatori in viitorul apropiat. Terenul este ... (vezi toată discuția)
Incepere costructie casa,cum pot avea si eu drept la casa? giulia82 giulia82 buna ziua, sunt impreuna cu un baiat de 6 ani,am locuim impreuna de la inceput,el are un teren la tara iar acum vrea sa inceapa sa construiasca casa pe acel ... (vezi toată discuția)
Daca detin un teren in cota parte de 1/2 , si împreuna cu celalalt ... 123456anca 123456anca Daca detin un teren in cota parte de 1/2 , si împreuna cu celalalt proprietar construim , este necesar sa ne dam vre-un acord in notariat pentru constructie( ... (vezi toată discuția)