avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE PROPRIETATE LA CONSTRUCTIE IN CURS cum pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE PROPRIETATE LA CONSTRUCTIE IN CURS cum pot obtine drept ...

DREPT DE PROPRIETATE LA CONSTRUCTIE IN CURS
cum pot obtine drept de proprietate pentru o casa ce o cosnstruiesc impreuna cu concubinul, terenul si autorizatia sunt pe numele lui, autorizatia din 2023, deja am investit ceva bani acolo si nu as vrea la final el sa poata vinde tot si eu sa nu am nimic de spus. Constructia este in curs si am construit doar 1/10 din casa., autorizatia e pana in 2029, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Cristea Aneta Luminița , Avocat 23:54, 2 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara !Întocmiți la notar o promisiune prin care concubinul se obligă ca la data finalizării imobilului să vă vândă o cotă parte din casă. Menționați și sumele plătite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila executare silita a unei locuinte pe teren dat in folosinta gratuita rslink rslink Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie In urma cu 1 an mi-a fost atribuit de catre consiliul local o suprafata de teren cu titlu gratuit cu conditia ca ... (vezi toată discuția)
Precontract? am vândut o suprafață de teren dintr-o tarla ... cristika cristika Precontract? Am vândut o suprafață de teren dintr-o tarla mai mare unei persoane pentru construcție casa. Terenul nu deține carte funciara. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Ioanaa_lucia Ioanaa_lucia Buna seara!eu și prietenul meu construim o casa împreuna.Aceasta casa este construită pe un teren care este pe numele mamei lui.Intrebarea mea este:ce ... (vezi toată discuția)