avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut , daca un sobofiter/maistru militar termina o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut , daca un sobofiter/maistru militar termina o scoala postliceala ...

Salut , daca un sobofiter/maistru militar termina o scoala postliceala a MApN , imediat dupa ce termina se duce la o academie a MApN si are doua calitati , calitatea de student si ceea de cadru militar unde este platit conform legii 153/2017 . Cadrul militar intra pe locurile Ministerului Afacerilor Interne , acesta plateste scoala facuta la MApN ? Deoarece cadrul militar in timpul academiei , primeste salariul plus toate beneficiile unui cadru militar care lucreaza la un program normal . Acesta dupa ce termina si paraseste MApN , deoarece el intrand pe locurile MAI ului , mai plateste ceva sau a beneficiar de salar in academie fara sa mai faca un nou angajament pe langa cel existent.

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare pensie militara alextomescu alextomescu Am onoarea sa va salut. Sunt ofiter sing. in rezerva si mi-am desfasurat activitatea in cadrul MApN ca specialist tehnica militara dupa cum urmeaza: DATA ... (vezi toată discuția)
Studii in strainatate - diurna rrlro rrlro Fiul meu, a fost student la Academia Navala Mircea cel Batran Constanta pe unul din locurile alocate Politiei de Frontiera. In decembrie 2006 Politia de ... (vezi toată discuția)