avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am avut un pfa pe agricultura pe care-l inchid
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am avut un pfa pe agricultura pe care-l inchid

Am avut un pfa pe agricultura. Am depus actele sa o închid.
Înainte de a o închide toate utilajele care le am cumpărat pe pers fizica trebuie sa le vând sau sa le trec pe pers fizica.
În cazul în care nu fac asta e posibil sa primesc amenda.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:07, 2 Februarie 2024
Întrebarea nu e clara. Utilajele le-ati cumpărat pe pfa? Trebuie sa le vindeti unei alte entități sau catre dumveavoastra ca persoana fizica, la prețul pieței cu factura. Apoi acest venit se ia în calcul când veti completa declaratia unica pentru lunile din 2024.
Aveți în vedere sa nu mai aveți alte datorii sau sume de incasat pe acel pfa. Rezolvați totul, inclusiv problemele cu impozitele pe la primărie, cu furnizorii, totul pana la data când veti depune acea ultima declaratie unica, adică pana în maxim 30 de zile de la data de pe certificatul de radiere pe care-l veti primi de la Registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu marfa daca onrc a radiat pfa-ul? Magbd Magbd Buna ziua, Daca am PFA-ul radiat fin oficiu, ce se intampla cu marfa pana cand infiintez alt PFA? Si dupa aceea? (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)