avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare copie după declarația de martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare copie după declarația de martor

Desi am pus intrebarea la "Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele", apare mereu la "Drept penal - probleme serioase cu dreptul".

Am fost martor într-un proces anul trecut.
Vă rog să-mi spuneți dacă am dreptul să primesc la solicitarea mea o copie după declarația existentă la dosar, pe care am dat-o în fața instanței.

Muțumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
maraV, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Cristea Aneta Luminița , Avocat 22:49, 2 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara ! în baza dispoziție are 538 Cod porc civil, puteți solicita o astfel de copie dacă a fost un dosar care s-a judecat in ședința publică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare copie după declarația de martor maraV maraV Am fost martor într-un proces de divorț în anul 2023. Am dreptul să primesc la solicitarea mea o copie după declarația de la dosar pe care am dat-o în ... (vezi toată discuția)
Intabulare petru.jitaru petru.jitaru se poate intabula un apartament daca sunt in proces cu asociatia de proprietari pt.plata penalitatilot ? ma poate lamuri cineva? multumesc si o seara buna (vezi toată discuția)
Drept civil -- moșteniri, drept de proprietate și altele. bună ... mioara țugui mioara țugui DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele. Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, ... (vezi toată discuția)