avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notare posesie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notare posesie teren

Va rog, daca puteți sa ma ajutați cu un sfat.
În anul 2015 am cumpărat un teren intabulat în suprafață de 30 de ari. În continuarea acestui teren mai sunt 16 ari, dar care nu erau trecuți pe titlul de proprietatea Terenul a aparținut familiei de la care am cumpărat din 1953.Intreaga suprafata figurează în registrul agricol ptr care plătesc impozit.in 2015,cand am cumpărat terenul nu era notat în cartea funciara vreun litigiu sau alt proprietar. Cum în localitate s-a făcut cadastru sistematic,am solicitat eliberarea unei adev de posesie. Mi a fost refuzata din cauza ca nu am acte,iar acum constat ca apare notat ca proprietar pe cei 16 ari Biserica Ortodoxa, deși niciodată nu ar fi făcut vreun demers în legătură cu acest teren. Mai pot cere notarea posesiei în favoarea mea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai aveti cum. V-a luat-o inainte Biserica.
Dar, contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a identifica o alta solutie. ... si asta cat mai repede, ca sa nu v-o iar Biserica înainte ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare teren ContSters206369 ContSters206369 ---buna dimineata.... ocpi sau alta institutie poate sa efectueze o identificare de teren , la solicitarea persoanelor fizice , daca terenul este pus in ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de propietate iongiurca iongiurca Stimate doamne(domni), va rog respectos sa ma sfatuiti intr-o problema tare incurcata ; -am facut cerere in 1991 in baza L/18 pt.o supraf.in intravilan ... (vezi toată discuția)
A ''disparut'' o parte din pamantul mostenit mihai mihai2008 mihai mihai2008 buna ziua!! problema mea este urmatoarea: soacra mea are un teren de 27 arii mostenire de la sotul ei. pe titlul de proprietate este trecuta exact aceasta ... (vezi toată discuția)