avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara As dori sa știu cât este valabilitatea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara As dori sa știu cât este valabilitatea unui referat ...

Bună seara
As dori sa știu cât este valabilitatea unui referat medical,eu trebuie sa merg în mai la comisia de handicap și în iulie la comisia de expertiza medicala și nu știu dacă referatul va fi valabil din mai pana în iulie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 3 Februarie 2024
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat Grigore Popa Grigore Popa Cît este valabil un referat medical pentru COMÌSA DE EXPERTÌZÂ MEDÌCALÂ (vezi toată discuția)
Legea mama eroina Alinaovidiuroberteva Alinaovidiuroberteva Buna seara pe sait se discuta ca sa aprobat legea mama eroina este adevarat? (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)