avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna seara,
As dori și eu să vă adresez o întrebare:
Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am început să beneficiez de stimulent de inserție. In luna august am intrat în concediu medical (prenatal) pentru cel de-al doilea copil, concediu cu care am mers până în luna decembrie. Am mers și am depus dosarul de ccc pentru cel de-al doilea copil și tot atunci am făcut și cerere de întrerupere pentru stimulentul de inserție. Luna aceasta am primit decizia privind aprobarea ccc pentru cel de-al doilea copil și în același plic am primit și o înștiințare prin care sunt informată că trebuie să înapoiez suma de care am beneficiat din stimulentul de inserție pe perioada concediului medical (prenatal, adică cele 126 de zile). Întrebarea mea este: este corect acest lucru? Nu ai dreptul sa beneficiezi de stimulent de inserție pe perioada concediului medical?
Cel mai recent răspuns: MarilenaFerenczi , utilizator 10:08, 24 Ianuarie 2019
Deci să înțeleg: daca as fi avut concediu medical din cauza unei probleme de sănătate trebuia să întrerupă stimulentul. In cazul meu, daca am beneficiat de concediu prenatal, nu au dreptul să îmi ceara bănuții înapoi. Am înțeles bine??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Andreea si Ariana Andreea si Ariana Buna am si eu o intrebare daca sotul meu intra in prenatal poate lucra ca sofer in acelas timp cat are si prenatalul? Adica sa nusi opreasca activitatea la ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si stimulentul de insertie TLarisa TLarisa Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de ... (vezi toată discuția)
stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)