avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul de maternitate si stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul de maternitate si stimulentul de insertie

Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de insertie pt primul copil. Am fost la AJPIS Dambovita sa anunt ca intru in co de maternitate pt stoparea stimulentului insa dna de acolo mi-a spus ca atata timp cat nu am contractul de munca suspendat sau primul copil nu a implinit 3 ani voi beneficia de stimulent, deoarece concediu de maternitate este un concediu medical .
Acum, o alta dna de la AJPIS imi spune ca voi fi nevoita sa returnez banii pt ca aceste 2 beneficii nu trebuie sa se suprapuna.
Intrebare: beneficiez de stimulent de insertie in perioada concediului de maternitate de 126 de zile si care este baza legala?
Multumesc anticipat!
Larisa
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
TLarisa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 8 Octombrie 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție pentru primul copil în cazul unei alte naşteri la doi ani distanță Georgiana Lungu Georgiana Lungu Bună ziua! Am născut, primul copil, în decembrie 2015 şi pe cel de al doilea în ianuarie 2018. Între ianuarie -aprilie 2016 am beneficiat de cele 126 ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MarilenaFerenczi MarilenaFerenczi Buna seara, As dori și eu să vă adresez o întrebare: Începând cu luna Ianuarie a anului trecut mi-am reluat activitatea la locul de munca și am ... (vezi toată discuția)