avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trebuie sa fie o modalitate de a combate acest ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trebuie sa fie o modalitate de a combate acest neadevăr, altfel ...

Trebuie sa fie o modalitate de a combate acest neadevăr, altfel oricine se poate trezi cu cineva care i va cere un împrumut neefectuat. (deajuns sa facă rost de ceva date personal). De asta am și scris în acest forum, poate s a mai întâlnit și altcineva cu aceasta problema și a găsit o soluție legala.

Alte discuții în legătură

Imprumut nKara nKara un prieten de`al meu s`a imprumutat de o suma de bani de la o cunostinta de a lui, fara nici un fel de act sau martori, problema esta ca momentan nu are toti ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice acordat fara acte - astept raspunsuri! floristiclete floristiclete Am postat acum cateva zile intr-un subiect gresit asa ca revin cu inca cateva intrebari. Am inteles ca ma pot judeca cu persoana dar eu sper ca nu ajungem la ... (vezi toată discuția)
Imprumut notarial Flooo Flooo Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot ... (vezi toată discuția)