Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot apela pentru un credit.Nu am un loc de munca deoarece exact pentru asta imi trebuie imprumutul pentru cumpararea unui echipament necesar pentru o job destul de profitabil.Am gasit cateva anunturi pe internet(probabil camatari)care dau imprumuturi fara garantii pe baza unui contract notarial oricui.Sincer mi-e putin frica,nu as dorii sa am probleme pe viitor chiar daca as platii suma+dobanda la termen si deasta am apelat la dumneavastra in speranta ca as putea gasii un raspuns,daca ar fi si o alta modalitate pentru imprumut.Eu m-am gandit la o suma de 1.000-1.200Euro pe termen de 6 sau 12 luni si as fi dispus sa platesc o dobanda de 30-40% a acestei sume.
Sper ca ati glumit cand ati scris de imprumuturile facute de camatari (anunturile din ziare).
Cine va imprumuta Dvs, o asemenea suma de bani? Ce garantie are persoana respectiva ca mai recupereaza datoria, nici nu pun in discutie dobanda, daca nu aveti servici sau un venit in acest moment?
totul se face printr-un contract notarial.Ceea ce inseamna ca daca nu voi platii suma poate actiona in instanta deoarece am semnat un contract de imprumut pe care eu nu l-am respectat.In cazul in care nu am bunuri se vor retine toate veniturile mele pana cand suma va fi platita.
:stunned:Am 18 ani si jumatate si sunt eleva, dar daca eu nu cred ceea ce scrieti aici, cum sa va creada altcineva? Va contraziceti singur(singura). Nu aveti venituri, dar daca nu restituiti suma sa va actioneze persoana in judecata #-o si sa vi se retina " toate veniturile". Care venituri?:whistle:
Parerea mea este sa va cautati un job stabil, sa castigati banii de care aveti nevoie si apoi va puteti deschide propria afacere.
Cer scuze moderatoarei elga50 pentru interventia mea.:bow:
Nu am venituri acum,insa cu ce crezi ca voi trai o viata intreaga?Tot va trebui sa muncesc pentru a trai nu ti se pare normal? Cat despre un loc demunca,tocmai pentru ata imi trebuie banii pentru a putea lucra apoi si inca unele nevoi personale
Recomandarea mea este sa nu apelati la camatari. Camatarii de obicei pun o dobanda de 40-30% pe luna si au obiceiul de a „disparea” o perioada pentru a se acumula penalitati. Oricum, vedeti ca de anul trecut camataria este ILEGALA.