avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde se poate sesiza dacă pe un drum public se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde se poate sesiza dacă pe un drum public se circula anevoios? ...

Unde se poate sesiza dacă pe un drum public se circula anevoios? Este vorba despre o porțiune de vreo 40 m din Bulevardul Dorobanților din Brăila, unde mașinile parcate pe banda 1 ocupa și aproape jumatate din banda 2, lăsând libera doar pe cea pe care circula tramvaiul. Nu îmi aduc aminte sa existe vreo restricție pe acel sector de drum.
Cel mai recent răspuns: marynus77 , utilizator 07:32, 9 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sigur nu sunt locuri de parcare trasate? din ce scrieti, eu inteleg ca masinile sunt parcate perpendicular pe bordura sau macar inclinat. in restul cazurilor, stationarea se face paralel cu bordura. oricum, politia locala e "adrisantul"
Ați înțeles bine! Mulțumesc pentru raspuns!

adriandimitriu a scris:

sigur nu sunt locuri de parcare trasate? din ce scrieti, eu inteleg ca masinile sunt parcate perpendicular pe bordura sau macar inclinat. in restul cazurilor, stationarea se face paralel cu bordura. oricum, politia locala e "adrisantul"

Nu găsesc în legislație o interdicție de a parca astfel și nici prevederea în care stationarea se face paralel cu bordura.

adriandimitriu a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Masina parcata neregulamentar accident ramius ramius Buna ziua. Acum doua zile am avut surpriza sa imi gasesc masina parcata facuta praf. Mentionez ca masina era parcata intr-un scuar la o intersectie si era ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)