avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Mi-a fost postata poza ca am depășit pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Mi-a fost postata poza ca am depășit pe linie continuu ...

Bună ziua! Mi-a fost postata poza ca am depășit pe linie continuu în trafic, poza a fost postata pe un grup al orașului unde instiga cetățenii menționez ca îmi duc copilul la scoala și nu este situația plăcută. Ce ma sfătuiți sa fac? Ma refer la datele cu caracter personal, la problema cu depășirea pe linie continua îmi asum. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 10:55, 4 Februarie 2024
Puteți solicita stergerea acestei poze de către persoana care a postat-o sau de către administratorul site-ului/grupului. În instanta puteți solicita plata unor daune morale pentru prejudiciul de imagine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la difuzarea de material cu caracter personal BEmanuel87 BEmanuel87 Buna ziua. Asist la un gen de scandal-circ pe care mi-l imputa un utilizator al internetului care activeaza in aceeasi comunitate cu mine. Am primit la un ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu de imagine adus unei institutii Iustin25 Iustin25 Buna ziua, Pe un grup de socializare o persoana aduce acuzatii nefondate cu privire la existenta ,,unei taxe de inscriere\'\' la gradinita pentru ... (vezi toată discuția)
Ce pot face, in cazul in care o persoana a postat o poza indecenta ... Daniela544 Daniela544 Ce pot face, in cazul in care o persoana a postat o poza indecenta cu mine pe facebook? (vezi toată discuția)