avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... PFA persoana fara Facultatea de Arte sau Scoala de Arte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

PFA persoana fara Facultatea de Arte sau Scoala de Arte

Am inceput sa pictez din 2018, invatand autodidact de pe Youtube, din carti, etc. Ca studii am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare Politehnica, Bucuresti. Nu am profesat ca pictor angajat undeva. Am participat la diferite concursuri internationale unde m-am calificat si in Top 3, am avut 2 expozitii personale de pictura, una la DN1 Value Center si una la Biblioteca Metropolitana Bucuresti. Momentan nu am vandut tablouri. As vrea sa stiu daca in conditiile date as putea sa imi infiintez un PFA prin care sa incerc sa vand atat in tara cat si in strainatate, dat fiind ca nu am cursuri oficiale, certificari sau diplome in domeniu. Daca da, cum se procedeaza. Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
ACmr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 4 Februarie 2024
Infiinttai un P.F.A cu obiect de activitate :
9003 - Activitati de creatie artistica.

4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
4778:Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi,în magazine specializate
4789: Comerţ cu amănuntul prin standuri, chioşcuri şi pieţe al altor produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce cod caen sa aleg Miriam.M Miriam.M Confectionez produse handmade, mai exact tablouri si felicitari, realizate prin tehnica Quilling (in principal din hartie prelucrata foarte mult pentru a ... (vezi toată discuția)
Norme de venit artghift artghift m-am uitat pe lista cu normele de venit si nu gasesc unde se incadreaza caenul 7410 design specializat, propus aici, doresc sa-mi fac II, ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)