avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa ma leg de la reteaua de curent a vecinului?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa ma leg de la reteaua de curent a vecinului?

Buna ziua! Vreau sa ma mut la casa si am o problema pt ca deocamdata nu pot sa imi fac bransamentul la curent. Credeti ca este in regula daca ma leg de la un vecin si imi pun contor separat si astfel ii platesc lui lunar cat consum? (este legal ?)
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:54, 7 Februarie 2010
Orice branşament se face cu avizul celor de la Electrica.Nu vă sfătuiesc să faceţi aşa ceva.
In contractele noi se specifica faptul ca redistributia de energie este interzisa, deci, nu, vecinul dvs nu are dreptul sa va furnizeze curent electric.
foarte nostima intrebarea... nu cred ca vreti amenzi de la electrica sau cercetare penala, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostii proprietari furau curent. bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ... ELEMONA ELEMONA Bună ziua. În urma cu 2 luni am cumpărat o casă bătrânească, ieri am observat că la contoar firele care intră în el sunt inodate, (tăiate și ... (vezi toată discuția)
Bransament electric indoielnic AndreiL19 AndreiL19 Buna ziua. Proprietatea X este bransata legal si alimenteaza Proprietatea Y in urma unei conventii verbale intre proprietari. Cablul pleaca dintr-un contor ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)