avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Validare. Cum se face validarea de catre instanta al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Validare. Cum se face validarea de catre instanta al unui punct ...

Validare. Cum se face validarea de catre instanta al unui punct de vedere al CNCD , care nu ar efecte juridice, pentru a avea efecte juridice? Se deschide dosar la tribunal sau judecatorie ?.Multumesc anticipat de informatie.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:39, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista o astfel de procedura. ...Într un eventual proces va puteti folosi de opinia respectiva aducând si alte argumente folosind probe în dovedirea pretențiilor dvs etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepþia necompetenþei materiale ºi declinarea cauzei SIE SIE Buna ziua. Am inaintat Judecatoriei Constanta deschiderea unui proces de retrocedare, completare la un dosar pentru stabilire de probe.. Pe citatia primita se ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla la un apel? cocof cocof Buna ziua! In urma unui proces de incredintare minor deschis de mama, tatalui i se acorda dreptul de a creste copilul la domiciliul lui, mama e obligata la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la un proces echitabil reflexleg reflexleg Vreau sa expun o situatie: Pe un calculator se efectueaza o perchezitie informatica datele colectate sunt trimise de catre parchet partii vatamate care le ... (vezi toată discuția)