avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garaje pe terenul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garaje pe terenul meu

Buna ziua, sunt coproprietarul unui teren retrocedat in baza Legii 10/2001.Pe acest teren exista niste parcari acoperite pentru care asociatia de proprietari a primit Autorizaţie de construire în 1989.Eu i-am actionat în judecata,însa aceştea refuza sa-si demoleze garajele demontabile. Ce pot sa fac in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:29, 2 Februarie 2010
buna ziua!
poate reusiti pe cale amiabila sa ii determinati sa va plateasca o chirie pt terenul pe care il folosesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog putin ajutor....... jaab jaab Buna ziua! As dori niste informatii cu privire la urmatoarele aspecte. Am primit in baza legii 10 un teren in natura(mostenit) unde si acum sun amplasate 4 ... (vezi toată discuția)
Superficie laurasava laurasava Buna seara. Am cumparat un teren pe care era construit un garaj de altcineva , cu autorizatie de costruire, dar fara acte de proprietate a terenului. Pentru ... (vezi toată discuția)
Desfiintare baterie de garaje de pe terenul personal 99AHH 99AHH Buna ziua, Am nevoie de sfaturi pentru desfiintarea unei baterii de garaje de pe terenul personal. Mentinez ca garajele au fost construite cu autorizatie de ... (vezi toată discuția)