avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , am cumparat o casa in suprafata de 80 mp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , am cumparat o casa in suprafata de 80 mp in 2022. ...

Buna ziua , am cumparat o casa in suprafata de 80 mp in 2022. In casa avem un tv , un frigider, o masina de spalat , un calculator si becuri economice, consumul lunar fiind de 110 kw pe luna de vara si 230 kw iarna. In aceasta perioada am chemat reprezentantii Enelului deoarece erau fluctuatii de tensiune si au incepu sa se arda aparatele elctrocasnice, Au schimbat contuarul in vara 2023 si atat. La centrala pe gaze am luat protectie . In luna ianuarie am citit indexul si era un consum de 800 kw comparativ cu luna decembrie - 215 kw. Am depus sesizare si astazi au venit reprezentantii Enel si au gasit un cablu care nu intra in contuar. Trei prize nu inregistrau consumul si au intocmit pv de furt. Rog sfaturi din experienta dvs, multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Contuar enel nou - Anikadnb Anikadnb Buna ziua, tocma am achizitionat o garsoniera si cand am facut contractul cu Enel a trebuit sa schimb contuarul cu cel \"electric\". Zis si facut, vreau in ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu firma enel Larisa1998 Larisa1998 Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)
Contor electronic consum exagerat stanciulaurentiu91 stanciulaurentiu91 este posibil ca un contoar monofazic cu 1 tv+1frigider+1masina spalat+1 boiler 50 litri sa consume in 24 ore 12 kw (vezi toată discuția)