avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contor electronic consum exagerat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contor electronic consum exagerat

este posibil ca un contoar monofazic cu 1 tv+1frigider+1masina spalat+1 boiler 50 litri sa consume in 24 ore 12 kw
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:19, 19 Iunie 2015
Teoretic este posibil - masina de spalat poate consuma 2 kw/h atunci cand incalzeste, la fel si boilerul; frigiderul daca este vechi poate consuma si 0,6 kw/h, plus becuri in casa si alte dispozitive electrice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum mare de energie electrica ContSters189595 ContSters189595 am o intrebare mie mi se pare mult 230 kw consum energie electrica pe o scara timp de 2 luni. nu avem decat interfonul ,la fiecare apel din interfon ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Contuar enel nou - Anikadnb Anikadnb Buna ziua, tocma am achizitionat o garsoniera si cand am facut contractul cu Enel a trebuit sa schimb contuarul cu cel \"electric\". Zis si facut, vreau in ... (vezi toată discuția)