avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Care este procedura de înscriere a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Care este procedura de înscriere a unui antecontract ...

Buna ziua,

Care este procedura de înscriere a unui antecontract vânzare-cumpărare imobil în cartea funciară daca vânzătorul nu și-a respectat obligația de a elibera CF , mulțumesc anticipat.
P.s cum se poate recupera avansul plătit?
Cel mai recent răspuns: Nicolaenick07 , utilizator 07:24, 6 Februarie 2024
daca vanzatorul nu inapoiaza sumele conform contract, trebuie sa-l executati. vorbiti cu vanzatorul, apoi cu un executor. procedura trebuie sa inceapa inainte de 21.06.2024
Mulțumesc pentru îndrumare.

adriandimitriu a scris:

daca vanzatorul nu inapoiaza sumele conform contract, trebuie sa-l executati. vorbiti cu vanzatorul, apoi cu un executor. procedura trebuie sa inceapa inainte de 21.06.2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanz-cumparare certificat de avocat - inscriere in cf ContSters22096 ContSters22096 a si b au incheiat un antecontract de v-cumparare certificate de un avocet. termenul stability pentru incheierea contractului in forma autentica a expirat ... ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract de vanzare/ cumparare cu "dileme" Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Anul trecut, in luna iulie am semnat un antecontract de vanzare/cumparare a unui teren.Cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Impozit antecontract de vanzare-cumparare apartament apu apu Buna ziua, am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament. Pe langa taxele notariale, mi s-a solicitat si am achitat impozitul de 2%, ... (vezi toată discuția)