avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am liceul pedagogic terminat, obtinand ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am liceul pedagogic terminat, obtinand astfel specializarea ...

Buna ziua! Am liceul pedagogic terminat, obtinand astfel specializarea de invatator-educatoare. Lucrez in domeniu de 3 ani si totodata am facut aproximativ jumatate de an si animatii pentru copii. Imi doresc sa imi infiintez un PFA cu codul CAEN 90(cel care tine de petreceri) si as vrea sa stiu daca diploma mea imi permite acest lucru. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Larisa Dumitru , utilizator 19:49, 5 Februarie 2024
Consider ca diploma obtinuta va poate ajuta la infiintarea unui PFA.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Consider ca diploma obtinuta va poate ajuta la infiintarea unui PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Buna, daca am terminat doctoratul la politehnica si am urmat ... Ily7 Ily7 Buna, daca am terminat doctoratul la politehnica si am urmat in cadul facultatii cursurile de pedagogie pot sa-mi depun actele pentru un post de educator sau ... (vezi toată discuția)
Lnvatamant - incadrare invatator Alexandra1010 Alexandra1010 As avea o intrebare. Am terminat Facultatea de Litere, cu diploma de licenta, urmand in paralel si cursuri in cadrul Departamentului pentru pregatirea cadrelor ... (vezi toată discuția)