avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Am nevoie sa dovedesc prin diverse acte ca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Am nevoie sa dovedesc prin diverse acte ca eu si partenerul ...

Buna ziua,

Am nevoie sa dovedesc prin diverse acte ca eu si partenerul meu am locuit impreuna o perioada indelungata. Nu avem documentele standard, si va trebui sa demonstram ca am locuit impreuna prin altfel de dovezi.
E.g. L-am pus pe lista de întreținere a apartamentului meu acum multi ani, am dat catre administratie copia buletinului, si am platit lunar (cand eu, cand el) pana la data la care ma interesează intretinerea pentru 2 persoane.

As avea nevoie de un model de adeverinta pe care administratia sa o completeze, in care sa fie trecute faptul ca l.am inscris la intretinere in 201x si ca am platit intretinerea pt 2 persoana in perioada x-y, pentru a putea folosi acest document ca una dintre dovezile ca am locuit împreună. Ce formulare ar trebui sa aiba adeverinta? Trebuie sa faca referire la vreun cadru legal, etc? Am cautat online dar nu gasesc vreun model.

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: A.M.R. , utilizator 08:43, 6 Februarie 2024
Conform disp in vigoare persoanele care domiciliaza provizoriu -minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu se inregistreaza in cartea de imobil
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa elibereze inscris in care sa se precizeze ca in perioada x la ap y au figurat 2 persoane respectiv numitul A si B
Mulțumesc frumos!

ynocentta a scris:

Conform disp in vigoare persoanele care domiciliaza provizoriu -minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu se inregistreaza in cartea de imobil
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa elibereze inscris in care sa se precizeze ca in perioada x la ap y au figurat 2 persoane respectiv numitul A si B

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii in doua asociatii florin704 florin704 Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca este posibil ca o persoana sa locuiasca intr-o Asociatie de Proprietari, dar cotele de intretinere sa le plateasca la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca de exemplu plec din locatia in perioada 18.08.2023 ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Daca de exemplu plec din locatia in perioada 18.08.2023 - 7.09.2023,cu familia de 4 persoane. Intrebare: Administratorul ne poate trece la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! daca merg aproape zilnic, 2-3h intr un bloc, altul ... mag74da mag74da buna ziua ! daca merg aproape zilnic, 2-3h intr un bloc, altul decat cel in care locuiesc, trebuie sa achit ceva asociatiei de proprietari? multumesc (vezi toată discuția)