avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 90 zile dapasire viteza cu 57 km ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 90 zile dapasire viteza cu 57 km peste limita ...

Permis suspendat 90 zile dapasire viteza cu 57 km peste limita admisă! Am fost oprit la ieșirea dintr-o localitate catre intrare in alta localitate cu viteza de 107 km pe ora ,ma oprit un agent de poliție spunândumi ca ma luat radarul si imi va suspenda permisul 90 zile auzind toate cele
nu am luat procesul verbal de suparare in acel moment nu am luat si nici nu am semnat procesul verbal.a scris agentul in el ca refuza semnarea pv ! Zis si facut lam primit acasa in cateva zile ce si stiam deja ce sancțiuni miau fost date ! Am observat ca la martori scrie Bwc si un nr cred ca este acel aparat de înregistrare video si audio care il au in dotare e legal sa fie acel martor ? ne fiind in masina cu alt agent decat cel care ma oprit si sancționat ! In acel moment mergeam cu fetita la terapie avand niste probleme mai delicate cu ea as outea sa ma leg de acesta problema in instanta? Am vreo sansa am acte doveditoare ca fetița are ceva probleme si o adeverință ca in perioada si ora care am fost prins mergeam catre terapie cu ea ? ....
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Marian2024, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda laur20005 laur20005 Salut , am si eu o problema in legatura cu un P.V. Pe data de 20-02-2013 in timp ce ma indreptam spre Deva la cativa km de Sibiu am fost oprit de un agent de ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Aratarea motivelor de fapt si de drpet ku990 ku990 Am fost oprit pentru viteza si mi s-a retinut permisul 90 zile. Am depus contestatie deoarece doresc sa vad proba video cu masina si viteza mea, pentru ca eu ... (vezi toată discuția)