avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe pfa 2023
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe pfa 2023

Taxe pfa 2023
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:51, 5 Februarie 2024
ce anume ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa la norma de venit CosteaC CosteaC Buna ziua, aș avea nevoie de o informație actualizată 2023, în legătură cu contabilitatea PFA. Zilele acestea am înființat PFA și aș vrea să aleg ... (vezi toată discuția)
Detin un pfa cu norma de venit si vreau sa-l radiez. alex025 alex025 Salutare, Detin un PFA cu norma de venit pentru care trebuie sa platesc toate taxele pana pe 25 mai. Momentan PFA-ul nu mai inregistreaza nicio activitate, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce imi recomandati, să inființez pfa, pfi, ii, if, ... KRYSS481 KRYSS481 Buna ziua. Ce imi recomandati, să inființez PFA, PFI, II, IF, etc...dată fiind legea 296/2023, si unde sunt destul de multe taxe ca impozit pe venit, CAS, ... (vezi toată discuția)