avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furt din magazin?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furt din magazin?

Am facut o prostie cat mine de mare! Mi s-a stricat un element decorativ al unei piese de mobilier de la Ikea. Am fost la ei sa cumpar elementul si mi-au zis ca nu se poate, trebuie sa cumpar toata mobila. Mai mult de nervi, am luat elementul respectiv din showroom, de la o piesa expusa. Imi este rusine acum. As returna elementul, dar nu stiu cum, mi-e teama sa nu fiu prinsa sau sa atrag atentia asupra mea. Vreun sfat util? Fapta mea este considerata furt?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Elena717, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena717 , utilizator 12:09, 6 Februarie 2024
Fapta e furt,da. Acum
e problema doar de conștiința daca nu v-au prins.
Dacă vreți, puteți sa mergeti sa o puneți la loc sau nu.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
Multumesc frumos de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produsul stricat de cumparator se poate returna? insaterm insaterm Produsul stricat de cumparator se poate returna? Ma intereseaza daca un produs comandat online se poate returna indiferent de starea lui, chiar daca a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul ... draghici_mariusc draghici_mariusc Buna seara! Am o mare problema si va rog sa ma ajutati in cazul acesta! Am cuparat o piesa auto second-hand,mai precis un chit ambreiaj,de la o Firma de ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)