avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Indreptare eroare materiala pentru a obtine un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Indreptare eroare materiala pentru a obtine un certifical fiscal

Buna ziua!
Suntem la un pas de finalizarea succesiunii, in Giurgiu, dar nu am reusit sa scot certificatul fiscal de la Primaria Grumazesti, jud. Neamt deoarece invoca eroarea materiala, greseala de redactare a numelui ( in sentinta judecatoreasca din 1999 dar si in titlul de proprietate din 2000, defuncta este trecuta Vulcan in loc de Vilcan). Notarul care se ocupa de procedura a luat legatura cu cei din primarie dar nu a reusit sa ajunga la un numitor comun. Noi am solicitat sa elibereze un fiscal pe numele celei inregistrata in primarie, persoana care a achitat impozite si care a beneficiat de subventie. Cum ne sfatuiti sa procedam? Sa contactam un notar din Targu Neamt? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
2014maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: 2014maria , utilizator 11:16, 6 Februarie 2024
Îndreptarea erorii materiale din hotărârea judecătorească se poate solicita și acum,în mod normal nu ar trebui sa dureze f mult.Mult mai mult va dura rectificarea TP .Notarul nu cred ca va mai poate ajuta cu ceva la acest moment căutați un av cu experienta în Fond Funciar în zona respectiva..
ok, va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea anularii tp de catre primarie MiticaMustata MiticaMustata Buna ziua! Va rog sa-mi spuneți unde găsesc publicata de către primărie anularea unui titlu de proprietate. TP a fost eliberat greșit (în 1991) - ... (vezi toată discuția)
Modificare cifre intrun actde partaj hrenciuc eusebiu catalin hrenciuc eusebiu catalin intrun act de partaj este stipulat 1000 metri patrati ,in registru agricol este stipulat 10000metri patrati . se poate modifica actul de partaj la notarul la ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila interpretata gresit pentru modificarea parcela si tarla din tp claudiubogdan81 claudiubogdan81 Buna ziua, Reclamantul face cerere pentru indreptarea din TP a tarlalei si a parcelei. cf. art. 59 ind. 1 din L 18/1991. dand in judecata CL, CJ si alti 2 ... (vezi toată discuția)