avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma unui partaj judiciar, am dobândit un hectar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma unui partaj judiciar, am dobândit un hectar de teren ...

In urma unui partaj judiciar, am dobândit un hectar de teren agricol. Ruda care a fost implicată în partaj a insamant terenul înainte de emiterea sentinței. Eu in cazul acesta, daca vreau sa ar terenul, sunt obligat de lege sa o despăgubesc?

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren honciuc honciuc Buna ziua, Am 2 ha teren agricol pe numele meu cu titlu de proprietate, distincte, un ha intr-o sola si celalalt in alta sola. In urma unui proces, prin ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã pentru partaj miki70_is miki70_is Se poate face ieşirea din indiviziune(partaj judiciar) a unei suprafeţe de teren în baza Sentinţei civile definitive şi irevocabile sau trebuie emis ... (vezi toată discuția)
Partaj teren agricol buniculmiti buniculmiti sotia mea a primit o citatie ca pirita in proces de partaj cu niste rude ,pentru niste terenuri agricole despre care ea nu stie nimic neavind nici un titlu ... (vezi toată discuția)