avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua va rog sa mă lămuriți cu o întrebare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua va rog sa mă lămuriți cu o întrebare este vorba ...

Buna ziua va rog sa mă lămuriți cu o întrebare este vorba despre furt de aplicație de pe un telefon pe altul aplicație de bonuri persoanele sau împăcat bani sau recuperat se poate face pușcărie daca oameni sau înțeles amiabil

Alte discuții în legătură

Furt de telefon si cat de scump se poate plati un moment de slabiciune?! v3CynU v3CynU Buna ziua! Aseara in jurul orelor 2.00 AM am intrat in incinta unui cazino ,cu gandul de a juca la pacanele!Zis si facut,am jucat am jucat,pana cand pe masuta ... (vezi toată discuția)
Cineva a luat-o la fugă cu telefonul pe care pretindea că vrea să-l obțină la schimb cu un altul. e furt sau tâlhărie? Alinnu Alinnu Buna ziua , as dori un mic sfat in legatura cu o fapta penala Acum 2 saptamani un prieten s-a intalnit cu un baiat sa faca un schimb de telefoane (OLX) In ... (vezi toată discuția)
Declaratie semi-mincinoasa furt/se poate retrage o reclamatie furt? clau22 clau22 Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat ... (vezi toată discuția)